Boka tid

Boka tid till registrering eller försäkring av fordon samt vid ärenden rörande registreringsskyltar eller avställningar.

En kund överräcker blanketter till servicerådgivaren.

Alla registrerings- och försäkringsärenden för fordon enkelt

På våra serviceställen som gör registreringar kan du sköta ägarbyten, byten av innehavare, överlåtelseanmälningar, avställningar och påställningar, förflyttningstillstånd, erforderliga försäkringar och utskrifter av registerutdrag för ditt fordon.

Registreringar och försäkringar
Utsikt från en båt över en sjö.

Registreringar av vattenfarkoster

Vissa av våra serviceställen registrerar också båtar. Du behöver inte boka tid, utan kan bara komma personligen till det serviceställe som erbjuder registrering av båtar. Vet du vilka vattenfarkoster som omfattas av registreringsskyldigheten?

Registrering av båtar
En besiktare som håller i en registreringsskylt

Vi betjänar dig även i registreringsskyltsärenden

Om polisen har avlägsnat skyltarna på grund av att fordonet varit obesiktat kommer det en anteckning i övervakningsanmälan om vilken besiktningsstation som skyltarna har levererats till. För att ersätta en försvunnen eller förstörd skylt kan du beställa en ny registreringsskylt på på någon av våra serviceställen som handlägger registreringar.

Fordonsskyltar
Skrotbilar i en hög

Det är gratis att återvinna skrotbilar

När din bil har nått slutet av sitt liv erbjuder A-Katsastus och Kuusakoski dig hjälp med att skrota ditt fordon var som helst i Finland. Vi ser till att fordonet tas bort ur Traficoms register, du får ett officiellt skrotningsintyg, ditt ansvar för fordonet upphör och det återvinns i enlighet med miljöbestämmelserna.

Kostnadsfri återvinning av skrotbilar
Muistakatsastus.fi-tjänsten logo