Tidsbokningar

För att boka tid hos Autotohtori eller sotavlagringsborttagningen gör du det enklast via bokningen för besiktningstjänster på nätet. Skador på vindrutor repareras utan tidsbeställning eller i samband med en besiktning. Även desinfektionstjänsten behöver inte bokas i förväg. Bokning av tid för OP Bilfinansiering lyckas endast genom OP Bilfinansierings undersida. En godkänd sakkunnig ska bokas per telefon på riksomfattande tidsbokning  tfn. 075 323 2222 (må-fr 7.30-18, lö 9-14).

En personbil som genomlyses av Autotohtori

Autotohtori som hjälp vid köp och försäljning av bilar

Vet vad du köper. Känn det du säljer. Efter A-Katsastus opartiska Autotohtori-konditionsgranskning vet du med säkerhet om priset och skicket på  bilen är som de ska vara. Autotohtori finns tillgänglig för person- och paketbilar med en totalmassa på 3 500 kg. Kontrollen räcker ca 60 min.

Autotohtori konditionsgranskning
En A-Katsastus-besiktare reparerar en vindruta.

Få stenskott reparerade snabbt så att de inte utvidgas till sprickor

Det lönar sig att få stenskott reparerade snabbt, eftersom till exempel fruset vatten kan spräcka vindrutan om det trängt in i det skadade området. Många A-Katsastus-stationer reparerar stenskott på vindrutor. Reparationer utförs utan tidsbeställning eller i samband med besiktning.

Reparationer av stenskott
BG:s sotavlagringsborttagningsmedel tillsätts i tanken på en bil.

Sotavlagringsborttagningen för renare och förmånligare bilkörning

Sotavlagringsborttagningen i BG:s produktfamilj gör din bilmotor renare och på samma gång billigare att köra med. BG:s underhållsprodukter hjälper till med att konservera bränsle i maskiner, till exempel över vintern.

BG:s tjänst för borttagning av sotavlagringar
En kvinna ler i ett bilfönster.

OP Bilfinansiering för bilaffärer mellan privatpersoner

Du kan få avbetalningsfinansiering från OP för en bil som du köper av en privatperson. En opartisk expert från A-Katsastus granskar bilen och en servicerådgivare hjälper parterna i bilaffären med pappersarbetet för transaktionen. På samma gång kan bilen till exempel försäkras.

OP Bilfinansiering
Ikonen Godkänd sakkunnig

A-Katsastus erbjuder tjänster av godkända sakkunniga runtom i Finland

A-Katsastus Oy är en godkänd expert som godkänts av Transport- och kommunikationsverket Traficom. En godkänd sakkunnig kan inom ramarna för sitt kompetensområde ge utlåtanden om ett fordons överensstämmelse med kraven.

 Enskilt godkännande och godkänd sakkunnig
Muistakatsastus.fi-tjänsten logo