Tidsbokningar

Boka en tid till Autotohtori, en Se och bli sedd! -kontroll eller i ärenden med OP Bilfinansiering. Skador på vindrutor repareras utan tidsbeställning eller i samband med en besiktning. En godkänd sakkunnig ska bokas per telefon på tfn. 075 323 2222 (må-fr 7.30-18, lö 9-14).

En personbil som genomlyses av Autotohtori

Autotohtori som hjälp vid köp och försäljning av bilar

Vet vad du köper. Känn det du säljer. Efter A-Katsastus opartiska Autotohtori-konditionsgranskning vet du med säkerhet om priset och skicket på  bilen är som de ska vara. Autotohtori finns tillgänglig för person- och paketbilar med en totalmassa på 3 500 kg. Kontrollen räcker ca 60 min.

Autotohtori konditionsgranskning
En A-Katsastus-besiktare reparerar en vindruta.

Få stenskott reparerade snabbt så att de inte utvidgas till sprickor

Det lönar sig att få stenskott reparerade snabbt, eftersom till exempel fruset vatten kan spräcka vindrutan om det trängt in i det skadade området. Många A-Katsastus-stationer reparerar stenskott på vindrutor. Reparationer utförs utan tidsbeställning eller i samband med besiktning.

Reparationer av stenskott
Nya torkarblad monteras på A-Katsastus.

En kostnadsfri Se och bli sedd! -kontroll ökar trafiksäkerheten

En Se och bli sedd! -kontroll säkerställer att föraren har god sikt och att bilen också är synlig för andra i trafiken. Vid den kostnadsfria kontrollen gås skicket på torkarbladen och belysningen igenom. Du kan köpa nya torkarblad och lampor på besiktningsstationen om du vill. I priset för torkarbladen ingår en kostnadsfri montering.

Kostnadsfri Se och bli sedd! -kontroll
En kvinna ler i ett bilfönster.

OP Bilfinansiering för bilaffärer mellan privatpersoner

Du kan få avbetalningsfinansiering från OP för en bil som du köper av en privatperson. En opartisk expert från A-Katsastus granskar bilen och en servicerådgivare hjälper parterna i bilaffären med pappersarbetet för transaktionen. På samma gång kan bilen till exempel försäkras.

OP Bilfinansiering
Ikonen Godkänd sakkunnig

A-Katsastus erbjuder tjänster av godkända sakkunniga runtom i Finland

A-Katsastus Oy är en godkänd expert som godkänts av Transport- och kommunikationsverket Traficom. En godkänd sakkunnig kan inom ramarna för sitt kompetensområde ge utlåtanden om ett fordons överensstämmelse med kraven.

 Enskilt godkännande och godkänd sakkunnig
Muistakatsastus.fi-tjänsten logo